• page_banner

JS Tala Fou

Hammer Drill vs. Roteri Hammer

Mai mea faigaluega uma na faia faʻapitoa mo le fiu pu, e naʻo le lua pe a oʻo i le viliina o se sikulima i le sima - o le hammer drill ma le Roteri hammer. O le hammer drill o se faʻaleleia atili o le tulaga masani o toleniga, ma e masani ona faʻaaogaina i luga o mea e sili atu le vaivai e pei o le sima malamalama poʻo le faʻamalama, poʻo le mea e manaʻomia ai le viliina oʻo i le 3/8 "diameter. O le samala Roteri o loʻo i ai se vaega faʻavasega e faʻagaoioi le samala i se gaioiga sili atu ona faʻataʻamilomilo, e mafua ai le sili atu le malosi o le viliina poʻo le faʻaaogaina o ni pu lapoʻa i totonu o se fale masima poʻo se sima. Ole mea faigaluega lea e te manaʻo e vili i totonu o sima malo, pe mo se pu e sili atu ile 1/2-inisi.

1. Faiga ma Aafiaga

O le samala vili ma le Roteri samala pauna lona lae a o viliina ma paʻu le sima, ae o le paʻu auala galue ese i le lua mea faigaluega.

O le hama drill e tai tutusa lava ma le viliina o se le masani ai-faʻapitoa poʻo se tagata e ona le fale atonu e anaina, ma faʻaali ai masini e faʻatutuina ai fagu faʻasolosolo i luma pe a feʻaveaʻi, ma mafua ai i le televave-o le pulsing samala-pei gaioiga. O le malosiaga o le hama drill e mafua mai i le fesuiaʻi o lipine lipine puʻupuʻu, ma le faʻalavelave e tupu a o lua lipine uʻamea discs kiliki totonu ma fafo faʻafesagaʻi. O le samala na faʻaopopoina i le viliina o loʻo tutusa lava ia-shank bits o se masani masani. O le sulu na gaosia mai le viliina sima ono mafua ai ona seʻe ifo fasi i totonu o le sisi. Lenei ituaiga o samala e aoga mo poloketi o loʻo faʻaaogaina mo le viliina i piliki, poloka, sima poʻo luga o masonry luga. O le saoasaoa faʻavaʻa o le hammer drill e sili atu le maualuga pe a faʻatusatusa i le masani o le viliina uaea, e aoga ai mo le le masani ai apalai.

O le samala Roteri e faʻaaoga ai le sili atu o le taga piston hammering-type action - o se ogāumu o le ea e faʻapipiʻiina e le piston i se paluga faʻasolo, ma e iʻu ai i le sasaina sina. Ona o lenei gaioiga, o le Roteri hammer e le gata gaosia sili atu malosiaga, ae e sili atu faigofie i luga o lima e ui lava i le mamafa, lapoʻa, ma tele. Ona o lenei auala, faʻamamaina hammers Roteri ala faigata galuega mea pei o sima poʻo malosi masonry.

Faʻamatalaga

1)https://www.diffen.com/difference/Hammer_Drill_vs_Rotary_Hammer


Taimi Post: Jul-13-2021